Antena 3 CNN Actualitate Gregorian Bivolaru, apărat de avocatul lui Traian Băsescu

Gregorian Bivolaru, apărat de avocatul lui Traian Băsescu

Gregorian Bivolaru, apărat de avocatul lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Feb 2016   •   14:24
Gregorian Bivolaru a fost aparat de avocatul lui Traian Basescu in anii in care s-a ascuns in Suedia. Dan Apostol a vizitat si locul unde era deţinut liderul spiritual al MISA, la Malmo. Iata ce spunea avocatul in urmă cu cativa ani.

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri, la Salonul de anticariat Champerret, aflat în curs într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, anunţă surse citate de postul France Info.

Potrivit surselor citate de France Info, Gregorian Bivolaru, care figura în baza de date a Europol, a fost depistat de agenţi ai poliţiei franceze vineri dimineaţă la Salonul de Anticariat Champerret.

"Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi" a început vineri, într-un spaţiu expoziţional din nordul Parisului, urmând să se încheie pe 29 februarie, potrivit site-ului organizatorilor.

Gregorian Bivolaru, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie judiciară, în vederea eventualei extrădări în România.

×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru avocat Franta dosar
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close