Antena 3 CNN Actualitate Gregorian Bivolaru: Este o conspirație. Când se va prăbuși guvernul satanic veți vedea că sunt un erou

Gregorian Bivolaru: Este o conspirație. Când se va prăbuși guvernul satanic veți vedea că sunt un erou

Gregorian Bivolaru: Este o conspirație. Când se va prăbuși guvernul satanic veți vedea că sunt un erou
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Feb 2016   •   15:34
Gregorian Bivolaru a explicat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Observator, în anul 2012, că este doar o victimă a unui sistem satanic și că, de fapt, totul este o conspirație împotriva sa.Iată declarațiile halucinante ale lui Bivolaru, înainte să fie arestat
 


Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost reţinut, vineri, la Salonul de anticariat Champerret, aflat în curs într-un cartier din nordul Parisului, fiind plasat în detenţie judiciară în aşteptarea extrădării, anunţă surse citate de postul France Info.


Potrivit surselor citate de France Info, Gregorian Bivolaru, care figura în baza de date a Europol, a fost depistat de agenţi ai poliţiei franceze vineri dimineaţă la Salonul de Anticariat Champerret.

"Salonul Champerret de Carte şi Manuscrise Vechi" a început vineri, într-un spaţiu expoziţional din nordul Parisului, urmând să se încheie pe 29 februarie, potrivit site-ului organizatorilor.

Gregorian Bivolaru, în vârstă de 63 de ani, a fost reţinut şi plasat în detenţie judiciară, în vederea eventualei extrădări în România.

×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru erou conspiratie
Parteneri
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close