Antena 3 CNN Actualitate BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru români în perioada marilor reduceri de preţuri

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru români în perioada marilor reduceri de preţuri

BLACK FRIDAY 2019. Directorul general al ANPC, mesaj pentru români în perioada marilor reduceri de preţuri
Sursa foto: Foto: pexels.com
de S.T.    |    14 Noi 2019   •   23:37

BLACK FRIDAY 2019. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) recomandă cumpărătorilor să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze, în special în perioada marilor reduceri de preţuri, cum este şi Black Friday, iar în cazul în care consideră că drepturile le-au fost încălcate să semnaleze ANPC pentru orice abatere.

„Reducerile mari de preţ, într-o anumită perioadă, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici.
Pentru a beneficia de aceste reduceri, fără să le fie afectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze, să fie extrem de vigilenţi şi să acorde maximă atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preţuri, cum este Black Friday.

De asemenea, recomandăm verificarea preţurilor prin consultarea site-urilor care afişează preţuri comparative pentru acelaşi produs.

În cazul în care aceştia consideră că drepturile le-au fost încălcate le recomandăm să ne semnaleze orice abatere şi îi asigurăm că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor le va acorda tot sprijinul”, susţine Paul Anghel, directorul general al ANPC, într-un comunicat remis Agerpres.

BLACK FRIDAY 2019. Cum să te ferești de țepe

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close