Antena 3 CNN Actualitate Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constituţională modificările la Codul penal

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constituţională modificările la Codul penal

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constituţională modificările la Codul penal
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Dec 2013   •   22:52

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că PDL va ataca, joi, la Curtea Constituţională, modificările la Codul Penal, informează Mediafax.
   
"Vom ataca mâine la Curtea Constituţională modificările (...). E pregătit, o să facem o conferinţă de presă, să le spunem clar care sunt obiecţiile noastre de natură constituţională", a precizat Vasile Blaga.
   
El a făcut aceste precizări în faţa reprezentanţilor PDL Bucureşti veniţi la Palatul Parlamentului la o dezbatere în competiţia internă pentru desemnarea candidatului pentru Preşedinţia României.
   
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care preşedintele şi parlamentarii sunt scoşi din categoria funcţionarilor publici prevăzută în Codul Penal.
   
Proiectul de lege a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a Camerei şi a fost votat fără ca raportul comisiei să fie publicat şi fără dezbatere în plen.
   
De altfel, Comisia juridică a întocmit raportul luni seară, în aceeaşi şedinţă controversată în care a fost adoptat şi proiectul Legii amnistierii. Este vorba despre proiectul de Lege pentru abrogarea art. 74 indice 1 din Codul penal, la care au fost adoptate mai multe amendamente.
   

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close