Antena 3 CNN Actualitate Blaga, scrisoare către Antonescu: Semnaţi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Poftiţi, nu vă sfiiţi

Blaga, scrisoare către Antonescu: Semnaţi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Poftiţi, nu vă sfiiţi

Blaga, scrisoare către Antonescu: Semnaţi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Poftiţi, nu vă sfiiţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Feb 2014   •   17:58

Presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a adresat, miercuri, o scrisoare deschisă preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în care îi reproşează că, "în goana după o funcţie de vicepremier şi în dorinţa obsesivă de a deveni preşedintele României" a paralizat guvernarea.

Drept urmare, Vasile Blaga îl invită pe Crin Antonescu să semneze moţiunea de cenzură îndreptată împotriva Guvernului Ponta, pe care democrat-liberalii au iniţiat-o la Camera Deputaţilor.

"În goana după o funcţie de vicepremier pentru PNL şi în dorinţa obsesivă de a deveni preşedintele României, aţi paralizat guvernarea. Ministerele cheie ale guvernului sunt blocate de săptămâni în şir. Dacă vă doriţi cu adevărat justiţie şi măsuri de dreapta care să vă reconfirme ideologia de mult abandonată, la Grupul PDL din Camera Deputaţilor vă aşteaptă moţiunea de cenzură a PDL împotriva guvernului Ponta. Poftiţi, nu vă sfiiţi. Noi am semnat-o deja", afirmă Vasile Blaga în scrisoarea adresată liderului PNL, Crin Antonescu.

Conflictul din USL este comentat şi de fostul premier Emil Boc, care a afirmat că ţara nu este guvernată de două săptămâni, timp în care "băieţii" de la USL se ceartă pe ciolan.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close