Antena 3 CNN Actualitate Blejnar: Eu nu sunt din PDL, dar mă susţine partidul

Blejnar: Eu nu sunt din PDL, dar mă susţine partidul

Blejnar: Eu nu sunt din PDL, dar mă susţine partidul
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2011   •   20:55

Directorul ANAF, Sorin Blejnar a declarat, în timpul emisiunii „Ştirea Zilei” la Antena 3, că decizia premierului Emil Boc de a-l demite din funcţie în cazul în care va primi o sesizare de la Parchet cu privire la începerea unei urmăriri penale asupra sa.

De asemenea, Blejnar a afirmat că deşi nu este membru al PDL, el este suţinut de către partid în tot ceea ce face şi că în cazul demarării unei urmăriri penale îşi va da singur demisia din funcţia de conducere a ANAF.

 


Preşedintele ANAF a declarat, luni, că nu intenţionează să se retragă din funcţie. Sorin Blejnar susţine că nu se gândeşte "sub nicio formă" să renunţe la funcţia sa, din moment ce a implementat cu succes declaraţia unică şi a contribuit la combaterea corupţiei, informează Mediafax.

Blejnar a declarat că presiunea mediatică la care este supus are rădăcini politice şi, din punct de vedere al performanţei profesionale, nu există motive să renunţe la preşedinţia ANAF. "Presiunea mediaticã are conotaţii de natură politică şi nicidecum în ceea ce priveşte calitatea mea profesională sau a instituţiei pe care o conduc".

×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar blejnar ANAF Stirea Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close