Antena 3 CNN Actualitate Blestemul apelor nu le dă pace oamenilor. Cea mai gravă situaţie este în Argeş, unde pământul a început să o ia la vale

Blestemul apelor nu le dă pace oamenilor. Cea mai gravă situaţie este în Argeş, unde pământul a început să o ia la vale

Blestemul apelor nu le dă pace oamenilor. Cea mai gravă situaţie este în Argeş, unde pământul a început să o ia la vale
de O.P.    |    06 Mai 2014   •   05:30

Apele nu le dau pace oamenilor. Cea mai gravă situaţie rămâne în Argeş unde, din cauza ploilor torenţaile, pământul a luat-o la vale şi ameninţă să îngroape casele.

Zeci de locuinţe din judeţ au fost grav afectate de inundaţii şi oameni din două comune argeşene au fost deja evacuaţi. Ploaia nu s-a oprit şi pompierii lucrează în continuu pentru a scoate apa din casele oamenilor.  Parcul din Piteşti este şi el sub apă, după ce râul Argeş a ieşit din matcă.

Autorităţile cunosc situaţia dar spun că n-au putut să intervină până acum, ba din lipsă de bani, ba din cauza ...ploii.

Ploaia a făcut ravagii în comuna argeşeană Mirceşti. Peste 25 de gospodării au fost măturate de viitură după ce râul a ieşit din matcă.

Oamenii au fost evacuaţi cu volele din casele inundate. Unii au fost transportaţi la spital după ce au solicitat ambulanţa.

De teamă ca să nu îşi piardă agoniseala de o viaţă, câţiva localnici au refuzat să îşi părăsească gospodăriile.

Şi în comuna Budeasa zeci de gospodării au fost afectate de inundaţii, iar aleile şi băncile parcului Lunca Argeşului din Piteşti au fost acoperite complet de ape.

×
Subiecte în articol: inundatii alunecari de teren ploi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close