Antena 3 CNN Actualitate BLESTEMUL din viaţa Oanei Zăvoranu! Detalii ŞOCANTE despre relaţia ei cu VRĂJITOARELE

BLESTEMUL din viaţa Oanei Zăvoranu! Detalii ŞOCANTE despre relaţia ei cu VRĂJITOARELE

BLESTEMUL din viaţa Oanei Zăvoranu! Detalii ŞOCANTE despre relaţia ei cu VRĂJITOARELE
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Dec 2011   •   14:14

Scandalul declanşat de reţinerea vrăjitoarelor Vanesa si Melisa ia proporţii. Oana Zăvoranu a povestit cu lux de amănunte pentru Cancan modul în care a fost atrasă în capcana vrăjitoarelor, dar şi felul în care acestea au convins-o că ar fi blestemată de propria mamă şi că singura ei salvare ar fi în mâinile lor. Doar că "salvarea" s-a dovedit a fi una, extrem de costisitoare.

Oana Zăvoranu a povestit că, în primul ritual, după ce a ars de vii câţiva porumbei, vrăjitoarea Melissa a scos din geantă un teanc de bani şi, ca să-i demonstreze că vrea să o ajute să "scape de necurat", s-a prefăcut că îi pune pe foc. Vedeta susţine că a fost şocată şi că ar fi vrut să plece, însă îi era teamă.

Oana mai povesteşte că vrăjitoarele i-au spus că mama ei trebuie să moară pentru că doar aşa va scăpa de blestem. Vrăjitoarele au însă altă variantă. 

Oana Zăvoranu mai spune că s-a trezit peste noapte datoare cu 300.000 de euro, iar vrăjitoarea Vanessa a venit cu soluţia. Să ia cu bani cu camătă. Acela a fost momentul din care Oana a decis să se adreseze organelor de cercetare.

Scandalul vrăjitoarelor a ajuns şi în presa străină. Publicaţia "The Washington Times" prezintă întreg tărăboiul iscat de aşa-zisele prezicătoare. Nici preşedintele Traian Băsescu nu scapă de ironiile jurnaliştilor străini, care amintesc că şi şeful statului, şi oamenii din jurul lui poartă, în anumite zile, culoarea violet pentru a alunga ghinionul şi spiritele rele.

 


×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu vrajitoare magie scandal blestem
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close