Antena 3 CNN Actualitate Patru blocuri din Drumul Taberei, evacuate. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Patru blocuri din Drumul Taberei, evacuate. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Patru blocuri din Capitală sunt evacuate, după ce la 112 a fost anunțată prezența unei valize suspecte. Pirotehniștii intervin la fața locului.

Patru blocuri din Drumul Taberei, evacuate. Pirotehniștii au intervenit de urgență
de Andrei Grigore    |    15 Apr 2021   •   17:17

UPDATE // 17.42: Valiza suspectă din Drumul Taberei era goală, după cum au stabilit cei de la Serviciul Român de Informații. Toată lumea este în regulă, iar locatarii vor intra în scurt timp în imobile. 

UPDATE // 17.24: Autoritățile au decis evacuarea a patru imobile. 

Din primele date pe care le avem, acțiunea de evacuare a locatarilor din patru imobile este în desfășurare. Abia de 10 - 15 minute a fost anunțată la 112 prezența unei valize suspecte. Conform procedurii, la fața locului s-au deplasat pirotehniștii. Reprezentanți DSU și polițiștii s-au deplasat la fața locului.

La acest moment autoritățile asigură perimetrul. Echipele pirotehniștii fac verificări, este vorba despre Str. Delinești intersecție cu Str. Tg. Neamț, din cartierul Drumul Taberei, în Sectorul 6 al Capitalei.

Totodată, Serviciul Român de Informații a anunțat că intervine în Sectorul 6 al Capitalei, în Drumul Taberei. În urma unui apel la 112 a fost sesizată prezența unei valize suspecte. Specialiștii pirotehniști desfășoară activități alături de agenții Poliției Române.

Știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close