Antena 3 CNN Actualitate Blocaţi pe aeroport. Sute de călători care veneau de la Barcelona, Madrid şi Bruxelles au rămas la Sibiu

Blocaţi pe aeroport. Sute de călători care veneau de la Barcelona, Madrid şi Bruxelles au rămas la Sibiu

Blocaţi pe aeroport. Sute de călători care veneau de la Barcelona, Madrid şi Bruxelles au rămas la Sibiu
Sursa foto: Foto: www.wikihow.com
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   17:46

300 de persoane şi-au petrecut noaptea pe aeroportul din Sibiu. Oamenii ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti însă aeronavele cu care veneau de la Barcelona, Madrid şi Bruxelles nu au putut ateriza pe Aeroportul Otopeni din cauza ceţii. După ore de aşteptat în aeroport, oamenii au fost îmbarcaţi în două avioane, cu destinaţia Bucureşti.

Pasagerii care au venit de la Madrid au fost îmbarcaţi în autocare şi duşi la Bucureşti. Restul, câteva sute de oameni, au rămas pe Aeroporul din Sibiu.

După ce au plecat primele autocare, oamenilor li s-a spus că vor veni alte maşini care să îi preia pentru destinaţia de pe bilet. Orele au trecut, însă nu a mai apărut niciun transport suplimentar.

Pasagerii spun că nu au primit nicio explicaţie din partea companiei aeriene. După câteva ore petrecute în aeroport, celor rămaşi la Sibiu li s-au pus la dispoziţie două aeronave cu care au plecat spre Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Barcelona Madrid Sibiu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close