x close

Blonda lui Ungureanu, lobby sau trafic de influenţă?

de L.D.    |    09 Oct 2012   •   21:54
Blonda lui Ungureanu, lobby sau trafic de influenţă? 525 Foto: Antena 3

Mihai Gâdea a continuat în această seară seria dezvăluirilor despre Corina Vinţan, fostul purtător de cuvânt al lui Mihai-Răzvan Ungureanu de pe vremea când acesta era ministru de Externe. De asemenea acesta a prezentat legătura dintre aceasta și președintele Traian Băsescu.

Corina Vinţan şi-a exprimat astăzi punctul de vedere la un post de televiziune, prin care a comentat povestea cu Oltchim şi legătura ei personală cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu.

Aceasta a declarat că a intervenit în afacerea cu Oltchim numai pentru că nu dorea ca acesta să se ducă de râpă, cât despre legătura ei cu MRU, doamna Vinţan spune că sunt prieteni foarte apropiaţi şi că nu se va dezice niciodată de el.


După ce doamna Corina Vințan ajunge în Ministerul de Externe, MRU este nevoit să își dea demisia din cauza unei crize de comunicare, doamna Vințan fiind Director de Comunicare, rămâne în Minister, dă examenul pentru a intra în diplomație și îl pică.

Aceasta își face o firmă prosperă, de PR, care se ocupă și cu lobby-ul,  lobby care la noi în țară este asimilat traficului de influență.

În momentul în care s-a organizat cel mai mare eveniment pe bani publici din România, și anume summitul NATO din 2008, doamna Corina Vințan este cea care se ocupă de media și de comunicare. Aceasta s-a ocupat în special de o conferință și anume de conferința de lansare a summitului NATO. Din acest moment, aceasta începe o carieră frumoasă, pe care Mihai Gâdea a prezentat-o pe larg.


De asemenea, Mihai Gâdea a prezentat pentru câți bani Corina Vințan a făcut PR pentru Roșia Montană și cum compania condusă de această doamnă a obținut un astfel de contract.


Doamna Corina Vințan a intrat în direct printr-o convorbire telefonică cu Mihai Gâdea pentru a ”răspunde la întrebări” însă ceea ce a urmat a fost un schimb dur de replici între aceasta și invitații emisiunii, dar și o serie de declarații incriminatoare pe care doamna Vințan le-a făcut fără să vrea. 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati