Antena 3 CNN Actualitate Boagiu a mers la Arad cu elicopterul, pentru un pod, deşi susţine că vrea să vadă România pe jos

Boagiu a mers la Arad cu elicopterul, pentru un pod, deşi susţine că vrea să vadă România pe jos

Boagiu a mers la Arad cu elicopterul, pentru un pod, deşi susţine că vrea să vadă România pe jos
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Iul 2011   •   15:05

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a mers cu elicopterul la Arad, ca să participe pentru câteva minute la turnarea ultimului metru cub de beton în podul peste Mureş. Asta deşi în urmă cu câteva luni, acelaşi ministru susţinea că nu-şi permite să folosească elicopterul şi se va mulţumi să vadă România de jos.

Elicopterul care a adus-o pe Anca Boagiu la Arad a aterizat la câţiva metri de locul pe care urma să-l inspecteze: podul peste Mures, care face parte din şoseaua de centură a oraşului. Ministrul Transporturilor a evitat să dea un răspuns clar la întrebarea referitoare la mijlocul de deplasare ales.

Cu alte cuvinte, ministrul transporturilor s-a deplasat la Arad pe banii altora. Pentru că instituţia pe care o conduce nu şi-ar permite o asemenea cheltuială. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă în urmă cu câteva luni.

Declaraţia a venit în replică la îndemnul preşedintelui, care le-a recomandat celor care vor să vadă cu adevărat România să folosească un elicopter,  pentru că infrastructura este depăşită. Ministrul transporturilor i-a atras atunci atenţia şefului statului că nu toată lumea are privilegiul de a se plimba cu elicopterul.

 


×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close