Antena 3 CNN Actualitate Boala metrilor pătraţi n-are leac: Drăgoi are baia cât o garsonieră. Vezi cât a costat apartamentul acestuia

Boala metrilor pătraţi n-are leac: Drăgoi are baia cât o garsonieră. Vezi cât a costat apartamentul acestuia

Boala metrilor pătraţi n-are leac: Drăgoi are baia cât o garsonieră. Vezi cât a costat apartamentul acestuia
de S.T.    |    06 Oct 2012   •   19:26

"Marea familie de la Cotroceni" suferă de boala metrilor pătraţi. Sâmbătă după-amiaza, în cadrul emisiunii "Exces de putere", Oana Stancu a oferit telespectatorilor detalii referitoare la cazul consilierul prezidenţial Bogdan Drăgoi.

Se pare că fostul ministru de Finanţe trăieşte pe picior mare. Drăgoi şi-a achiziţionat recent un apartament de tip penthouse, evident, la un preţ cu multe zerouri.

Cum a ajuns Drăgoi să aibă bani pentru o aşa locuinţă e greu de spus, dacă ne uităm la ultima sa declaraţie de avere. Acesta avea depozite bancare de circa 110.000 de lei, un cont cu 4.000 de euro şi 500 de dolari.

Bogdan Alexandru-Drăgoi a evitat să dea presei un răspuns clar în privinţa preţului respectivului imobil. De asemenea, nici suprafaţa acestuia nu a fost divulgată.

"Preţul vehiculat este mult exagerat (de câteva ori mai mare decât cel real), suprafaţa vehiculată de Antena 3 şi de cotidianul "Jurnalul Naţional" este mult exagerat", a transmis consilierul prezidenţial.



Oana Stancu a aflat însă aceste detalii. Peste 600 de mp este suprafaţa construită, cea care, bineînţeles, nu incluse nici cele trei locuri de parcare, nici boxa.

În iunie 2012, s-a vândut pentru prima data acest apartament de tip penthouse, iar trei luni mai tarziu, în data de 3 septembrie, când a fost cumpărat de Drăgoi, în contract s-au făcut câteva modificări.

Dezvăluirile Oanei Stancu arată că suprafaţa cumpărată de Drăgoi avea doar 447,6 metri pătraţi, iar anexele 44 de metri pătraţi. Ceea ce înseamnă că diferenţa faţa de suprafaţa trecută în primul contract este de peste 160 de metri pătraţi.

Preţul trecut în cel de-al doilea contract este, dacă se poate spune, extrem de ieftin- 750.000 de euro, cu mult sub preţul publicat pe site-urile agenţiilor de publicitate.



Cum a putut Drăgoi să-şi cumpere acest apartament la un preţ de aproximativ 1.100 de euro pe metru pătrat, când, în zona respectivă, cel mai mic preţ pe metru pătrat este de peste 2.000 de euro.

Din nou, e greu de spus...


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Exces de putere"



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close