Antena 3 CNN Actualitate Boc a fugit de la alegeri ca să-şi cumpere pantofi de 250 RON

Boc a fugit de la alegeri ca să-şi cumpere pantofi de 250 RON

Boc a fugit de la alegeri ca să-şi cumpere pantofi de 250 RON
Sursa foto: Foto: Observator
26 Mar 2011   •   20:45

Se încheie recesiunea, o vom duce mai bine. Au spus-o sâmbătă oficialii FMI, iar premierul României a reacţionat ca atare. Nu cu vreo declaraţie politică, ci cu o tură de shopping. Emil Boc a fugit sâmbătă chiar din mijlocul alegerilor judeţene din Argeş. Şi s-a într-un magazin de lux să-şi cumpere pantofi.

 
Deşi premierul a spus că a plătit 240 RON pe pantofi, perechea de încălţări a fost, de fapt, un pic mai scumpă, dar cine se mai uită la 9 lei diferenţă. Mai ales pentru o situaţie care părea de urgenţă.

Premierul a fugit spre magazinul de lux imediat după ce şi-a ţinut discursul. Nici nu a aşteptat procedura de votare. Şi a fost punct ochit, punct lovit. 
 
Cu doi SPP-işti în faţa magazinuluişi doi înăuntru, jurnaliştii nu au avut acces la cumpărături. S-au mulţumit să filmeze de după vitrină. Şeful Executivului nu s-a formalizat. Relaxat, a analizat oferta, s-a consultat cu SPP-ul şi apoi s-a îndreptat spre vânzătoare.
 
După ce a primit perechea potrivită, premierul a şi probat-o. Discret, unul dintre agenţi a încercat să-şi protejeze şeful de privirile indiscrete. Dar nu a avut prea mult de acoperit. Emil Boc a probat, s-a ridicat, a făcut câţiva paşi şi a plătit. A avut o singură problemă. A mai vrut să cumpere o pereche de pantofi, dar nu mai aveau măsura lui.
 
Odată cumpărăturile încheiate, cu zâmbetul pe buze, premierul a ieşit din magazin. Şi a redevenit politician.

 
 


 

×
Subiecte în articol: Emil Boc premier pantofi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close