Antena 3 CNN Actualitate Boc: De la ora 15.00 se redeschid aeroporturile din centrul ţării şi Bucureşti. Estul rămâne închis

Boc: De la ora 15.00 se redeschid aeroporturile din centrul ţării şi Bucureşti. Estul rămâne închis

Boc: De la ora 15.00 se redeschid aeroporturile din centrul ţării şi Bucureşti. Estul rămâne închis
19 Apr 2010   •   11:01

Emil Boc a anunţat luni concluziile Comitetului pentru Situatii de urgenţă. Aeroporturile din Craiova, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Satu Mare şi Baia Mare, dar şi Otopeni şi Băneasa vor fi redeschise începând cu ora 15.00. Rămân închise aerogările din Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Constanţa, Suceava şi Tulcea.

Premierul a precizat că aeroporturile din estul ţării vor rămâne închise, cel mai probabil, până marţi la ora 7.00, mai multe informaţii urmând să fie furnizate publicului luni la ora 21.00.

Cu toate că aeroporturile se redeschid, pasagerii nu au garanţia că zborurile pentru care au bilet se vor efectua. De aceea Boc a subliniat faptul că este necesară consultarea companiilor de zbor înainte, pentru a verifica dacă destinaţiile dorite sunt accesibile.

Aeroporturile au început să fie deschise în Portugalia, Spania, sudul Franţei, Turcia sau Grecia. Este în continuare afectată circulaţia aeriană în partea central şi nord-europeană.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc aeroport
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close