Antena 3 CNN Actualitate Boc, după întâlnirea cu patronatele: Nu am purtat niciun fel de discuţii despre creşterea TVA

Boc, după întâlnirea cu patronatele: Nu am purtat niciun fel de discuţii despre creşterea TVA

Boc, după întâlnirea cu patronatele: Nu am purtat niciun fel de discuţii despre creşterea TVA
06 Oct 2009   •   16:29

Primul ministru Emil Boc a participat, marţi, la întâlnirea cu patronatele de la Ministerul Muncii. Premierul s-a aflat pentru a doua oară în aceeaşi zi la sediul Ministerului Muncii. Marţi dimineaţă, acesta a participat la întâlnirea dintre liderii confederaţiilor sindicale şi ministrul interimar al Muncii, Gheorghe Pogea.

La finalul întâlnirii cu patronatele, Emil Boc a făcut o declaraţie de presă în care a vorbit despre subiectele abordate în cadrul şedinţei. Printre acestea, programul de investiţii al Guvernului, cota unică de impozitare de 16%, "ca element primordial de atragere a investiţiilor", precum şi neimpozitarea profitului reinvestit, măsură ce va fi aplicată imediat ce legea va intra în vigoare.

Un alt subiect dezbătut a fost cel referitor la acordarea de ajutoare IMM-urilor în valoare de 100 milioane euro. Dintre acestea, 20 de milioane vor fi plătite anul acesta, a anunţat primul ministru.

Emil Boc a precizat totodată că nu a purtat niciun fel de discuţii referitoare la creşterea TVA.

În cadrul declaraţiei de marţi, premierul a ţinut să le mulţumească celor din sectorul privat care reuşesc să treacă, într-un fel sau altul, peste perioada de criză, dar şi să facă un apel la cei din sectorul bugetar, care, susţine Boc, trebuie să înţeleagă că greva nu reprezintă o soluţie în această perioadă.


Antena3.ro

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close