Antena 3 CNN Actualitate Boc, la Alba Iulia: Avem nevoie de unitate şi solidaritate. Ce-ţi urează premierul de Ziua României

Boc, la Alba Iulia: Avem nevoie de unitate şi solidaritate. Ce-ţi urează premierul de Ziua României

Boc, la Alba Iulia: Avem nevoie de unitate şi solidaritate. Ce-ţi urează premierul de Ziua României
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2011   •   11:51

Emil Boc a susţinut joi un discurs la Alba Iulia. Premierul a spus iubeşte România pentru oamenii pe care îi are, pentru sufletul, inima şi ospitalitatea acestora şi le-a transmis românilor că "viitorul ne duce către prosperitate chiar dacă prezentul este mai dur".

"Iubesc România în primul rând pentru oamenii pe care îi are, pentru căldura, pentru sufletul, inima şi ospitalitatea de care au dat dovadă întotdeauna. Iubesc România pentru bogăţiile pe care le are, pentru frumuseţile naturale pe care le are şi nu în ultimul rând iubesc România pentru istoria pe care o are. Puţine popoare se pot mândri cu o istorie precum românii, iar faptul că în decursul istoriei am reuşit să rămânem neatârnaţi am reuşit să ne conservăm limba română, am rămas în decursul secolelor ceea ce suntem. Acesta este un miracol şi un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi", a spus Boc, citat de Mediafax.

Boc a ales să fie de 1 Decembrie la Alba Iulia pentru că "este o zi care reuneşte aspiraţiile de secole ale românilor şi Alba Iulia este simbolul unităţii românilor".

"Poate mai mult ca niciodată avem nevoie de unitate şi solidaritate, iar această solidaritate în primul rând se găseşte la Alba Iulia", a spus Boc.

Întrebat ce le urează românilor cu ocazia Zilei Naţionale, Boc a spus că le transmite "La Mulţi Ani" şi să ştie că, "chiar dacă prezentul este mai dur, viitorul ne duce către prosperitate".

Emil Boc a fost huiduit la Alba Iulia. Simpatizanţii PDL au protestat: "Terminaţi, măi nesimţiţilor"

Imagini impresionante de la parada de 1 Decembrie. Preşedintele Băsescu a participat la eveniment



 

×
Subiecte în articol: Emil Boc 1 Decembrie romani
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close