Antena 3 CNN Actualitate Boc, la inagurarea noului sediu al Bibliotecii Naţionale: Nu credeam că vom termina la timp, dar esenţele tari se ţin în sticle mici

Boc, la inagurarea noului sediu al Bibliotecii Naţionale: Nu credeam că vom termina la timp, dar esenţele tari se ţin în sticle mici

Boc, la inagurarea noului sediu al Bibliotecii Naţionale: Nu credeam că vom termina la timp, dar esenţele tari se ţin în sticle mici
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Dec 2011   •   17:31

Premierul Boc i-a spus directorului firmei care a construit noul sediu al Bibliotecii Naţionale că nu credea că se va încadra în termen şi că a avut îndoieli în acest sens, informează Mediafax.

Participând joi la inaugurarea noului sediu, şeful Executiv a mai spus că s-a dovedit că "esenţele tari se ţin în sticle mici". Directorul firmei de construcţii are o statură comparabilă cu cea a premierului.

Boc a arătat că nu credea că executantul lucrării va finaliza proiectul în termen şi a simţit nevoia, în faţa jurnaliştilor, să îl laude pe directorul general al firmei constructoare.

"Îi spuneam (directorului-n.r.) că totdeauna esenţele tari se ţin în sticle mici şi s-a adeverit, a terminat la timp şi în grafic lucrarea pe care a promis-o. Deci, când este seriozitate, se demonstrează că lucrurile pot merge bine", a spus Boc.

La inaugurarea noului sediu al Bibliotecii Naţionale a participat şi ministrul Culturii, Kelemen Hunor

Nou sediu al Bibliotecii Naţionale a României a fost inaugurat în contextul finalizării lucrărilor de construcţie la clădirea de pe bulevardul Unirii din Bucureşti. Evenimentul a constituit o avanpremieră, înaintea deschiderii propriu-zise a clădirii pentru public, în aprilie 2012.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close