Antena 3 CNN Actualitate Boc ne dă dreptate: "Drumurile arată ca după bombardament". Forţează-i să ia măsuri! (VIDEO)

Boc ne dă dreptate: "Drumurile arată ca după bombardament". Forţează-i să ia măsuri! (VIDEO)

Boc ne dă dreptate: "Drumurile arată ca după bombardament". Forţează-i să ia măsuri! (VIDEO)
17 Feb 2010   •   09:18

După materialul publicat de Antena3.ro referitor la gropile filmate de un utilizator Videonews.ro pe un drum european, primul-ministru Emil Boc recunoaşte starea deplorabilă în care se află "drumurile ţării" şi se întreabă, mai degrabă retoric, "ce e de făcut". În opinia premierului, "complicitatea tuturor românilor" este motivul pentru care continuă să existe astfel de probleme.

"Venim cu toţii pe drumurile ţării şi vedem cum arată, ca după bombardament, lucrări făcute în ultimii doi ani. Oare acolo nu avem nimic de făcut? Avem, evident, Ministerul Transporturilor, Compania de Autostrăzi, Inspectoratul de Stat în Construcţii. Să vedem, instituţiile statului îşi fac datoria? Nu. Sunt responsabili cei care contractează? Nu, spun cu deplină responsabilitate", a declarat, marţi, Emil Boc, în timpul unei dezbateri pe tema valorilor şi principiilor dreptei.

"Avem cadru legal? Avem. De ce nu-l aplicăm? Din complicitate a noastră, a tuturor românilor, cei care sunt în instituţii, cei care sunt în afara instituţiilor, pentru că legea este unică şi egală pentru toţi", a mai spus Boc.

EMIL BOC, DESPRE DRUMURILE "BOMBARDATE"



În cursul aceleiaşi zile, Antena3.ro a publicat un articol despre drumul european E 83. Pe anumite porţiuni, acesta arată "ca după bombardament", aşa cum este precizat, de altfel, şi în titlul articolului. Imaginile au fost postate de un utilizator Videonews.ro , potrivit căruia filmuleţul a fost realizat în porţiunea dintre Râmnicu Vâlcea şi Piteşti.

Crezi că se poate mai rău? Pot exista în România situaţii şi mai rele? Dovedeşte acest lucru! Filmează şi trimite imaginile tale pe site-ul Videonews.ro

DRUMUL EUROPEAN 83, PLIN DE GROPI



GROPI LA TOT PASUL


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Emil Boc drum bombardament
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close