Antena 3 CNN Actualitate Boc şi Falcă risipesc banii. Investiţii de 9 milioane euro, pentru amenjarea de spaţii verzi

Boc şi Falcă risipesc banii. Investiţii de 9 milioane euro, pentru amenjarea de spaţii verzi

Boc şi Falcă risipesc banii. Investiţii de 9 milioane euro, pentru amenjarea de spaţii verzi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Feb 2013   •   09:50

Primăria din Cluj-Napoca, condusă de democrat-liberalul Emil Boc, va investi aproape 3,7 milioane de lei în amenajarea spaţiilor verzi cu flori, copaci şi gard viu.

La fel se întâmplă şi la Arad, unde pe "lista de cumpărături" a edilului Gheorghe Falcă (PDL) se află renovarea şi mărirea capacităţii peluzelor stadionului UTA, adică o cheltuială de peste 8 milioane de euro.

Deşi acestea nu sunt cele mai importante probleme pentru locuitorii din Cluj, respectiv Arad, primarii acestor oraşe consideră oportune astfel de investiţii într-un an de sacrificiu, cum este şi 2013.

Astfel, până pe 15 februarie va începe procedura de achiziţionare de gard viu şi plante în Cluj-Napoca, iar în Arad termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 11 martie.

Şi dacă la Cluj-Napoca, edilul se gândeşte mai mult la estetică, la Arad vorbim despre o adevărată necesitate, spune edilul. Primarul consideră că este important să fie modernizat stadionul UTA, astfel încât acesta să corespundă tuturor normativelor FIFA, pentru ca el să poată fi intergrat în circuitul european, deşi vorbim despre o echipă de liga a doua în fotbal, care are aproximativ 1.000 de spectatori la fiecare meci.




×
Subiecte în articol: Emil Boc gheorghe falca Cluj-Napoca Arad
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close