Antena 3 CNN Actualitate Boc: SRI a primit mai mulţi bani în 2012 pentru însoţitorii de zbor şi finalizarea investiţiilor

Boc: SRI a primit mai mulţi bani în 2012 pentru însoţitorii de zbor şi finalizarea investiţiilor

Boc: SRI a primit mai mulţi bani în 2012 pentru însoţitorii de zbor şi finalizarea investiţiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Dec 2011   •   08:17

Serviciul Român de Informaţii a beneficiat de la Guvern, pentru 2012, de o creştere "foarte uşoară" a bugetului, pentru a putea finaliza anumite investiţii, dar şi pentru  plata însoţitorilor de bord, susţine premierul Boc, informează Mediafax. Potrivit premierului, însoţitorii asigură securitatea transportului aerian şi trebuie remuneraţi de SRI.
   
El a afirmat, luni seara, la un post de televiziune că majorarea bugetului SRI este impus de finalizarea unor proiecte de investiţii şi plata însoţitorilor de zbor şi nu de alte considerente, aşa cum se "speculează".
   
Pentru anul viitor, Guvernul a alocat SRI fonduri chiar mai mari decât în proiectul iniţial de buget, în creştere de la 971,4 milioane lei în acest an la 989,3 milioane lei.
  
Iniţial, SRI urma să beneficieze pentru anul viitor de 986,9 milioane lei.
   
Pentru Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul de Protecţie şi Pază a fost menţinută decizia de creştere a bugetelor din proiectul iniţial, de la 187,5 milioane lei la 193,9 milioane lei în cazul SIE şi de la 129 milioane lei la 132,3 milioane lei în cazul SPP.

×
Subiecte în articol: Emil Boc SRI bani investitii SIE SPP
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close