Antena 3 CNN Actualitate Boc vrea să câştige pariul cu Badea: "Cei 42 de kilometri ai autostrăzii Transilvania vor fi gata" (VIDEO)

Boc vrea să câştige pariul cu Badea: "Cei 42 de kilometri ai autostrăzii Transilvania vor fi gata" (VIDEO)

Boc vrea să câştige pariul cu Badea: "Cei 42 de kilometri ai autostrăzii Transilvania vor fi gata" (VIDEO)
14 Aug 2009   •   11:34

?Am venit împreună cu domnul ministru Berceanu să ne asigurăm că ceea ce am promis se face?, a spus premierul Emil Boc care s-a aflat la Cluj, acolo unde a verificat stadiul lucrărilor de la Autostrada Transilvania. Potrivit acestuia, de la ultima sa vizită de acum o lună, firma care se ocupă de lucrările efectuate la autostradă şi-a îndeplinit promisiunile, iar clujenii vor scăpa de traficul infernal din oraş prin finalizarea celor 42 de kilometri între Câmpia Turzii şi Gilău, care vor fi gata anul acesta.

?De la ultima întâlnire de acum o lună s-au realizat lucrurile pe care firma s-a angajat că le face: utilităţile, există 30 de km de asfalt, viaductele sunt finalizate. În acest moment avem garanţia că de Ziua Naţională a României cei 42 de kilometri de autostradă de la Turda la Gilău vor fi terminaţi iar clujenii vor scăpa de coşmarul traficului greu din Cluj?, a declarat premierul Emil Boc



Astfel, premierul Emil Boc se ţine tare şi nu are de gând să piardă pariul pe care l-a făcut cu Mircea Badea. După ce liderul de la Palatul Victoria a promis că până în luna decembrie o să avem 42 de kilometri din Autostrada Transilvania gata, Badea a replicat: "Dacă o să avem noi autostrăzi în România, eu o să-mi lipsesc nişte pene de cocoş de fund şi umblu în curu' gol prin Piaţa Victoriei".




Tot vineri, după inspecţia efectuată la lucrările Autostrăzii Transilvania, Emil Boc a inaugurat centura ocolitoare a municipiului Gherla. Centura are cinci kilometri, cu unul mai mult decât drumul care traversează municipiul Gherla. Ea a fost finalizată luna trecută pe 22 iulie, dar a fost inaugurată vineri, cu fast, de autorităţile locale şi de ministrul Transporturilor şi primarul municipiului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Autostrada Transilvania
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close