Antena 3 CNN Actualitate Boc vrea să termine rapid cu lucrările de infrastructură

Boc vrea să termine rapid cu lucrările de infrastructură

Boc vrea să termine rapid cu lucrările de infrastructură
23 Iul 2009   •   23:05

Guvernul vrea să termine cât mai rapid lucrările de infrastructură. Aşa promite premierul Emil Boc, care s-a aflat joi în vizită pe şantierul autostrăzii Borş-Suplacu de Barcău. Şeful Executivului şi ministrul Transporturilor au avertizat că în această vară nu vor fi week-enduri sau vacanţe.

Boc şi Berceanu au inspectat stadiul lucrărilor la autostrada Borş-Suplacu de Barcău. Ministrul Transporturilor Radu Berceanu spune că realizarea viaductului de 1,6 kilometri a fost o decizie luată în 2004, iar acum lucrările trebuie să continue.

Premierul Emil Boc a declarat că va propune, luni, în Coaliţia de guvernare, ca în Parlament să fie formată o comisie de anchetă care ar urma să stabilească în ce mod au fost utilizaţi banii primiţi de fostul Guvern de la Fondul Naţional de Dezvoltare. Banii trebuiau cheltuiţi doar pentru infrastructură.

Emil Boc consideră că PNL ar trebui să dea socoteală în legătură cu modul de cheltuire a acelor sume, iar PSD ar trebui să stabilească foarte clar dacă este la guvernare cu PDL, sau este în opoziţie cu PNL.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close