Antena 3 CNN Actualitate Bogdan avea 33 de ani şi a murit după ce s-a vindecat de COVID. Ce îi făcuse virusul în organism

Bogdan avea 33 de ani şi a murit după ce s-a vindecat de COVID. Ce îi făcuse virusul în organism

Primul tânăr ucis de coronavirus în Vaslui este un bărbat de numai 33 de ani care nu avea boli asociate şi se vindecase deja de COVID-19.

Bogdan avea 33 de ani şi a murit după ce s-a vindecat de COVID. Ce îi făcuse virusul în organism
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Milena Niță    |    06 Oct 2020   •   10:35

Coronavirusul a mai făcut o victimă în rândul tinerilor care nu suferă de comorbidităţi. În plus, analizele arată că victima se negativase deja de COVID-19, însă virusul îi atacase deja principalele organe, potrivit vremeanoua.ro.

Tânărul se negativase de o săptămână

La 33 de ani, Bogdan Andrei a murit pe un pat de spital de la Terapie intensivă, vindecat de COVID, după cum arată analizele. Înainte de a contracta virusul, tânărul avea o stare de sănătate bună, fără boli cronice.

El se întorsese acum acasă, după ce a fost plecat pentru o vreme în Marea Britanie. La noi s-a infectat cu Sars CoV-2, prezenta simptomele bolii COVID şi a fost internat la un spital din Vaslui. După două săptămâni de stat la Reanimare, pe 29 septembrie, testul COVID se negativase. 

Coronavirusul îi afectase plămânii, rinichii şi nu mai putea respira

Teoretic, el trebuia să se simtă bine, însă virusul îi atacase deja organismul, astfel că tânărul era în comă atunci şi intubat. Coronavirusul îi afectase plămânii şi rinichii, făcuse insuficienţă renală acută, nu mai putea respira şi avea şi hiponatremie, adică un nivel redus de sodiu în sânge. 

Ulterior, el a fost transferat la un spital din Bârlad, însă starea lui s-a agravat repede, iar medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Şi-a găsit sfârşitul pe un pat de la Reanimare.
 

×
Subiecte în articol: Vaslui coronavirus bogdan andrei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close