Antena 3 Actualitate Bogdan Chirieac, despre raportul MCV: Este un raport politic. Dovada vie a eşecului Uniunii Europene

Bogdan Chirieac, despre raportul MCV: Este un raport politic. Dovada vie a eşecului Uniunii Europene

22 Oct 2019   •   17:07
Bogdan Chirieac, despre raportul MCV: Este un raport politic. Dovada vie a eşecului Uniunii Europene

Bogdan Chirieac a venit cu o primă reacție după publicarea raportului MCV, la Antena 3. Analistul politic consideră că acesta este un raport politic și reprezintă dovada eșecului Uniunii Europene privind statul de drept.

"E foarte clar de ce raportul MCV nu este un raport definit, bazat pe justiţie, norme, pe Constituţie, pe pachetul de legi privind justiţia pentru un stat membru, pentru că este un raport politic, care reflectă punctele de vedere ale partidelor majoritare din Parlamentul European. Aşa îmi explic şi de ce nu au condamnat niciodată protocoalele, nu le-au aflat, nu le-au menţionat niciodat, nu au condamnat niciodată gravele abuzuri din justiţie, deşi drepturile omului sunt o valoare fundamentală pe care se bazează Uniunea Europeană. Şi au fost şi inadvertenţe dezvăluite de CSM în care se dovedea că experţii UE nu ştiau Constituţia României", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac raport MCV

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close