Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, legat de scrisoarea trimisă de Tudorel Toader către Financial Times: „Kovesi a încălcat Constituția și legile țării”

Bogdan Chirieac, legat de scrisoarea trimisă de Tudorel Toader către Financial Times: „Kovesi a încălcat Constituția și legile țării”

Bogdan Chirieac, legat de scrisoarea trimisă de Tudorel Toader către Financial Times: „Kovesi a încălcat Constituția și legile țării”
07 Mar 2019   •   13:31

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat gestul ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a trimite o scrisoare către Financial Times în care spune de ce nu e de acord ca fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, să devină procuror-șef european. 

”Ce nu spune propaganda este că doamna procuror-șef Laura Codruța Kovesi a fost revocată de președinte la solicitarea expresă a ministrului Justiției după deciziile CCR în care s-a statuat, cu subiect și predicat, fără echivoc, că doamna Kovesi a încălcat Constituția și legile țării. Cu dosarele magistraților, tot în mod ciudat, statul negru nu mai are altă problemă cu Legile Justiției, decât cu Secția de investigare a magistraților.” a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

”Nu există niciun argument logic în ce măsură Secția de Investigare a Magistraților e un instrument de presiune. La DNA, când era secția, nu era instrument de presiune, că un judecător delibera într-un dosar DNA și putea fi investigat tot de către DNA? Atunci nu era nicio presiune. Acum, că secția nu prezintă niciun alt caz în instanță decât ale magistraților, este considerată o presiune”.


 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close