Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, reacție la decizia lui Klaus Iohannis: „Domnule președinte, v-ați făcut un mare rău ținându-l în brațe pe Augustin Lazăr”

Bogdan Chirieac, reacție la decizia lui Klaus Iohannis: „Domnule președinte, v-ați făcut un mare rău ținându-l în brațe pe Augustin Lazăr”

Bogdan Chirieac, reacție la decizia lui Klaus Iohannis: „Domnule președinte, v-ați făcut un mare rău ținându-l în brațe pe Augustin Lazăr”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
14 Mai 2019   •   21:57

Jurnalistul Bogdan Chirieac a criticat, marți seară, la Antena 3 data pe care a ales-o președintele României, Klaus Iohannis, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989, respectiv data de 20 mai.  

În viziunea sa, președintele încearcă să compenseze moral și electoral gestul său de a îl pensiona pe Augustin Lazăr și totodată, corelează intenționat cu ziua procesului lui Liviu Dragnea.

„Cred că cineva a îndrâznit, în sfârșit, să-i spună lui Klaus Iohannis, domnule președinte, v-ați făcut un mare rău ținându-l în brațe pe Augustin Lazăr și faptul că l-ați trimis cu o pensie de 300 de milioane de lei pe lună. Și atunci, domnia sa, a declarat că în data de 20 mai va avea loc o ceremonie publică, data când este și procesului lui Liviu Dragnea. Dacă era o intenție reală, ar fi făcut lucrul acesta în decembre. Este o palidă încerca de a repera pierderea pe care a suferit-o și pe care dânsul și-a provocat-o, aceea de a îl ține în brațe a lui Augustin Lazăr, până toată opinia publică a luat foc. Nu am înțeles și nu pot înțelege ce misiune urma să aibă Augustin Lazăr, dacă două ONG-uri prestigioase, Grupul pentru Dialog Social și Societatea Timișoara au fost compromise definitiv”, a declarat Bogdan Chirieac.

 

Citește Și De ce comemorează Klaus Iohannis Revoluția din decembrie 1989 în luna mai. Reacția lui Tăriceanu

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close