Antena 3 Actualitate Bogdan Chirieac, reacție la declarația lui Marian Oprișan: „Ce îi făcea Liviu Dragnea doamnei premier, o ardea cu țigara?”

Bogdan Chirieac, reacție la declarația lui Marian Oprișan: „Ce îi făcea Liviu Dragnea doamnei premier, o ardea cu țigara?”

28 Iun 2019   •   17:21
Bogdan Chirieac, reacție la declarația lui Marian Oprișan: „Ce îi făcea Liviu Dragnea doamnei premier, o ardea cu țigara?”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat că premierul Dăncilă alege să meargă pe o formulă democratică prin faptul că se supune voinței partidului, comparativ cu celelalte partide în care liderul conduce.

„Toate funcțiile sunt alese în mod democratic. În cazul doamnei președinte Dăncilă nu mai sunt emoții, nu mai sunt surprize. O să fie președintele PSD. Stilul de conducere al doamnei Dăncilă este diferit, în sensul în care liderul se supune voinței partidului. Viorica Dăncilă alege să meargă pe această formulă democratică. Într-un timp record a obținut primele victorii. A supraviețuit moțiunii de cenzură. Și-a impus punctul de vedere cu calm, fără scandal, în ceea ce privește data Congresului”, a afirmat jurnalistul Chirieac.

Citește Și Viorica Dăncilă: „Până în august, stabilim candidatul PSD la prezidențiale”

Bogdan Chirieac a reacționat cu duritate și umor la declarația lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, care susține că Liviu Dragnea făcea presiuni mari la adresa premierului Viorica Dăncilă, adăugând că fiecare om este liber să acționeze cum crede de cuviință fără să fie sub tutela cuiva, fie el și Liviu Dragnea.  

„Ce înseamnă a teroriza? O ardea pe Viorica Dăncilă cu țigara? Ce anume i-a cerut, și dânsa a făcut,  sau nu a făcut? Acestea sunt genul de declarații insuficient argumentate”, a declarat Bogdan Chirieac.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close