Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, reacție la votul privind urmărirea penală a lui Tăriceanu: „Este o chestiune de zile până când acesta va fi schimbat”

Bogdan Chirieac, reacție la votul privind urmărirea penală a lui Tăriceanu: „Este o chestiune de zile până când acesta va fi schimbat”

Bogdan Chirieac, reacție la votul privind urmărirea penală a lui Tăriceanu: „Este o chestiune de zile până când acesta va fi schimbat”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
29 Mai 2019   •   12:18

Comisia juridică a Senatului a aprobat miercuri ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care DNA îl acuză de luare de mită pe vremea când acesta era prim-ministru.

„Este același lucru care i s-a aplicat și lui Liviu Dragnea. Victoriile sunt ale partidului, înfrângerile sunt ale liderului. Execuția sa nu a ridicat nici un fel de probleme a doua zi. Acum, Călin Popescu Tăriceanu nu face pragul, în mod ciudat nu face pragul, i se ridică imunitatea, începe ancheta, este o chestiune de zile până când Călin Popescu Tăriceanu va fi schimbat, probabil că dânsul va demisiona din funcția de președinte al Senatului”, a precizat jurnalistul Bogdan Chirieac.

„ Se va supune votului în Senat, PSD și ALDE în Senat au majoritatea. Doamna prim-ministru Dăncilă a declarat că nu va mai comenta deciziile Justiției și fără penali în funcțiile publice. După lege, domnul Tăriceanu nu este penal, începerea anchetei penale nu-l face penal. Cel puțin acest lucru s-a aplicat la doamna Kovesi. Mi-e teamă că la domnul Tăriceanu nu va fi la fel. Valul de ură ridicat pe rețelele sociale, irațional câteodată, nu s-a terminat. Ura trebuie canalizată, căci altfel la un moment dat debușeul ar putea fi chiar președintele Klaus Iohannis. Coaliția depinde de ce se va vota în Senat săptămâna viitoare”, a declarat Bogdan Chirieac.

×
Subiecte în articol: Senat comisia juridica Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close