Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, despre viceprimarul Tudor Ionescu: "E foarte bine, e un pas înainte. De asta aveam nevoie!"

Bogdan Chirieac, despre viceprimarul Tudor Ionescu: "E foarte bine, e un pas înainte. De asta aveam nevoie!"

Bogdan Chirieac, despre viceprimarul Tudor Ionescu: "E foarte bine, e un pas înainte. De asta aveam nevoie!"
07 Iul 2016   •   14:28

Bogdan Chirieac, senior editor DC News, a comentat, într-o intervenție telefonică în emisiunea Se întâmplă în România, realizată de Maria Coman și Ionuț Cristache, alegerea lui Tudor Ionescu în funcția de viceprimar al Capitalei.

“Bucureștiul e pe locul 1 sau 2 în top viață de noapte. În Europa. La concurență cu Varșovia. Mai dați-mi un exemplu de bine unde București mai e pe locul 1. Faptul că avem un viceprimar care s-a preocupat de viața de noapte, de fete, de manele de papa bun, ce vreți mai mult de atât? Este o creștere exponențială a turismului, a băieților și fetelor în Centrul Istoric, e foarte bine, e un pas înainte. Uite, dintr-o parte e pas cu pas, aici e un pas înainte. E bine, e foarte bine.“

“Avea nevoie Capitala și de asta. Prea e toată lumea încruntată, traficul tot ăla o să fie, dar măcar avem un alt tip de viceprimar. Reuters, France Press anunțând “În sfârșit, Bucureștiul se deschide”.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close