Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: „Aşa merită toţi trădătorii”

Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: „Aşa merită toţi trădătorii”

Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: „Aşa merită toţi trădătorii”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Bogdan Diaconu
de S.T.    |    14 Sep 2017   •   12:25

Bogdan Diaconu, lider PRU şi bun prieten cu Sebastian Ghiţă l-a felicitat pe Mirel Palada pentru lovitura pe care i-a aplicat-o parlamentarului USR, Mihai Goţiu, susţinând că de un tratament similar trebuie să beneficieze toţi „trădătorii care apără interese lui Soroş”.

„Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!”, a scris Diaconu pe Facebook.

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul în faţă de Mirel Palada, în timpul unei pauze publicitare a emisiunii de la B1Tv, unde erau invitaţi. Conflictul a pornit în timpul emisiei, după ce Palada a intervenit de mai multe ori peste parlamentarul USR, iar acesta din urmă i-a spus că din cauza unor oameni care el a intrat în politică.

Citiți și:

VIDEO șocant. Au apărut primele imagini cu momentul în care Mirel Palada l-a luat la bătaie pe senatorul Mihai Goţiu într-o emisiune TV

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close