Antena 3 Actualitate Bogdan Licu a început o anchetă ce o vizează pe Laura Codruța Kovesi

Bogdan Licu a început o anchetă ce o vizează pe Laura Codruța Kovesi

05 Iul 2019   •   22:33
Bogdan Licu a început o anchetă ce o vizează pe Laura Codruța Kovesi
Sursa foto: foto: Agerpres

Procurorul general interimar Bogdan Licu a pornit o anchetă ca urmare a acțiunilor istoricului Marius Oprea și a solicitării sale în acest sens, de a rezolva problema dispariției documentelor din ahive, cât și procesul prin care acestea au fost distruse.

Potrivit sursele din cadrul Parchetului General, Bogdan Licu a început o anchetă pentru a investiga distrugerea documentelor invocate de istoric și contribuția directă sau indirectă a Laurei Codruța Kovesi în acest sens.

Istoricul Marius Oprea a transmis o scrisoare deschisă către procurorul general interimar Bogdan Licu. Aceasta a fost transmisă prin intermediul paginii sale de facebook, în care reamintește înștiințarea în legătură cu distrugerea unor documente din arhivele fostei Securități, aflate în păstrarea Ministerului Public.

Citește Și Marius Oprea invocă vinovați: „După numire lui Ion Vasilache la gradul de general de către Laura Kovesi, s-a trecut la distrugerea unor cantități de documente”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close