Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Roman s-a predat la Timişoara: A fost adus la judecătoria Deta

Bogdan Roman s-a predat la Timişoara: A fost adus la judecătoria Deta

Bogdan Roman s-a predat la Timişoara: A fost adus la judecătoria Deta
Sursa foto: Foto: presaonline.com
29 Iul 2011   •   20:39
UPDATE 22:44. Bogdan Roman s-a predat după ce a discutat în prealabil acest aspect cu avocata lui. Roman s-a întâlnit cu oamenii legii pe o stradă din centrul Timişoarei.

Bogdan Roman a fost adus în urmă cu puţin timp la Judecătoria Deta.


 


Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a fost prins la Timişoara. El era urmărit general şi nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins. Bogdan Roman este dus la Judecătoria Deta pentru confirmarea mandatului de arestare.

Potrivit lui Dragoş Bota, jurnalist Pressalert.ro, Bogdan Roman ar fi fost prins la un cabinet medical unde ar fi trebuit să se întâlnească cu cineva.

 


Bogdan Roman era căutat de şase zile de poliţişti după ce a fugit în urma unui scandal, sâmbătă seară, de la o terasă din Deta.

La acţiunea de prindere a acestuia au participat echipaje ale Poliţiei Române şi ale DGIPI. Bogdan Roman urmează să fie dus la instanţă pentru confirmarea mandatului de arestare emis pe numele său în lipsă.

Maşina lui Bogdan Roman a fost descoperită, marţi, în spatele blocului din Timişoara unde locuieşte prietena acestuia, fiind ridicată şi supusă unei expertize criminalistice. În maşina lui Bogdan Roman au fost găsite o bară metalică, o jachetă şi mai multe pete de sânge, pe scaunul din dreapta şoferului.

Maşina, cu numere de Bucureşti, avea parbrizul spart, ceea ce ar confirma declaraţiile lui Călin Roman date în faţa magistraţilor din Deta, potrivit cărora la plecarea spre Timişoara maşina în care se afla împreună cu fratele său a fost atacată de prietenii şi rudele părţilor vătămate.

 


Bogdan Roman vroia să se predea, dar îi era frică

Avocatul Camelia Ţăranu, cea care îi apără pe fraţii Roman în dosarul de la Deta, a declarat joi, în direct la Antena 3, că Bogdan Roman ar vrea să se predea, dar îi este frică de eventuale repercusiuni.

"Bogdan Roman ar vrea să se predea, dar îi este frică de eventuale repercusiuni".

Miercuri, primarul din Deta a lansat un apel către fiul lui cel mare, Bogdan, să se predea autorităţilor. „L-aş ruga pe Bogdan să vină să se predea, sunt convins că vina nu este atât de mare precum se prezintă”.

„Dacă Bogdan mă vede, îl rog să se predea şi să colaboreze cu autorităţile statului. Ca tată, sunt alături de el, nu susţin ce a făcut, nu sunt de acord cu ce a făcut”, a insistat Petru Roman.

Scandalul de la terasa din municipiul Deta

Unul dintre fiii primarului din Deta ar fi înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, Bogdan Daniel Roman a dispărut. Potrivit poliţiştilor, şi fratele presupusului atacator a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Călin Roman, implicat în conflictul din noaptea de sâmbătă, a fost găsit de poliţişti chiar în locuinţa sa din oraş, conform Mediafax. Alte două persoane implicate în incident s-au predat şi sunt audiate de autorităţi. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, autorul atacului în urma căruia trei tineri au fost grav răniţi, este căutat în continuare de poliţişti.

Cei trei tineri înjunghiaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, au fost transportaţi la spital. Doi dintre răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, iar al treilea la spitalul din Deta.

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept a unei arme albe în locuri publice.

Bogdan Daniel Roman a fost cercetat de poliţişti în mai multe dosare penale pentru vătămare corporală, distrugere şi loviri şi alte violenţe, însă de fiecare datã victimele şi-au retras plângerea.

Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: prins Deta Timisoara
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close