Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Tohăneanu: Unul dintre colegii noştri şi-a pierdut mama în incendiul de la ATI. Orban, demisia de urgenţă!

Bogdan Tohăneanu: Unul dintre colegii noştri şi-a pierdut mama în incendiul de la ATI. Orban, demisia de urgenţă!

Reprezentantul PRO România, Bogdan Tohăneanu, a cerut, sâmbătă, demisia guvernului şi a preşedintelui CJ Neamţ, pe care-i consideră răspunzători pentru tragedia de Ia Spitalul Judeţean, unde au murit 10 pacienţi în urma incendiului declanşat la Secţia ATI.

Bogdan Tohăneanu: Unul dintre colegii noştri şi-a pierdut mama în incendiul de la ATI. Orban, demisia de urgenţă!
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2020   •   07:30

Tohăneanu acuză "lipsa dotărilor şi a investiţiilor" care au determinat ca secţia ATI să fie suprasolicitată şi spune că autorităţile nu au învăţat mare lucru din precedentul de acum 5 ani, de la Colectiv.

"Este absolut revoltător că, la 5 ani de la Colectiv, avem spitale și instituții publice neautorizate de ISU și fără proceduri de incendiu. Este revoltător că, la 5 ani după Colectiv, instituțiile nu fac simulări de intervenție în caz de urgență și nu fac nimic ca să pregătească personalul pentru tragedii.

La 5 ani de la tragedia care a zguduit România, ministrul Sănătății și prim-ministrul sunt în campanie electorală, deși țara este puternic afectată de o pandemie. Lipsa dotărilor și a investițiilor necesare pentru suprasolicitarea de la ATI a dus azi la decesul mai multor persoane.

Unul dintre colegii noștri din PRO România Neamț și-a pierdut astăzi mama în incendiul de la ATI. Pentru ea și pentru toți ceilalți care au murit din cauza indiferenței și indolenței PSD - PNL, cer astăzi, de urgență, demisia Guvernului Orban și a Președintelui Consiliului Județean Neamt -Ionel Arsene!

Așa NU se mai poate!" a scris reprezentantul PRO România pe pagina sa de Facebook.

 

×
Parteneri
Când se poate cumula pensia cu salariul sau alte venituri
x close