Antena 3 CNN Actualitate Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, diagnosticat cu COVID

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, diagnosticat cu COVID

Fostul ministru al turismului Bogdan Trif a fost diagnosticat, marți, cu COVID-19. Acesta spune, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că are o formă ușoară a bolii și că s-a izolat la domiciliu. Trif nu-și explică, însă, cum s-a infectat pentru că a purtat mască și s-a dezinfectat constant pe mâini.

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, diagnosticat cu COVID
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    03 Noi 2020   •   23:59

„Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă aşteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat toate măsurile de protecţie: am purtat mască, m-am spălat şi dezinfectat constant pe mâini”, a scris Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta îl critică atât pe președintele Klaus Iohannis, cât și pe premierul Ludovic Orban pentru că nu vor să renunțe la organizarea alegerilor parlamentare în contextul numărului tot mai mare de cazuri de COVID.

„În plan politic, la fel ca milioane de români, şi eu am fost surprins de vehemenţa cu care Orban şi Iohannis au susţinut, şi astăzi, în conferinţele lor de presă, necesitatea organizării alegerilor parlamentare în 6 decembrie. În condiţiile în care România a înregistrat, astăzi, peste 7.000 de noi infectări.

Derularea campaniei electorale şi a scrutinului pune în pericol sănătatea şi viaţa a sute de mii de români. Este, din nou, 'nevoie să moară oameni' pentru ca Herr President să aibă nu doar Guvernul lui, ci şi Parlamentul lui?”, a mai scris Bogdan Trif pe Facebook.

 

Astăzi am fost diagnosticat cu COVID-19. Nu mă așteptam ca rezultatul testului să fie pozitiv pentru că mi-am luat...

Posted by Bogdan Trif on Tuesday, November 3, 2020

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close