Antena 3 CNN Actualitate Boicot fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Miniștrii PSD refuză medierea Președintelui

Boicot fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Miniștrii PSD refuză medierea Președintelui

Boicot fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Miniștrii PSD refuză medierea Președintelui
24 Apr 2018   •   16:21

Boiciot fără precedent la adresa președintelui Iohannis. După ce șeful statului a anunțat că va chema Guvernul și Banca Națională la Palatul Cotroceni pentru a media divergențele pe tema Economiei, miniștrii Guvernului Dăncilă refuză această propunere.

Președintele a primit replică de la ministrul Finanțelor și de la ministrul Muncii. Eugen Teodorovici a declarat marți că nu e necesară medierea Președintelui, pentru că nu există niciun război între BNR și Guvern. Ministrul de Finanțe susține că există o relație instituțională cu Banca Națională, că există colaborare și poartă discuții cu guvernatorul și în consecință, nu este nevoie de intervenția unei alte instituții a Statului, în speță Administrația Prezidențială.

Din nou Olguța Vasielscu îl provoacă pe Iohannis să arate stenogramele întâlnirii care a avut loc la Palatul Cotroceni, cu premierul Dăncilă și Klaus Iohannis, în legătură cu discuțiile prvind legea salarizării.

×
Subiecte în articol: Iohannis BNR Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close