Antena 3 CNN Actualitate Boldea a sedus-o pe procuroarea Agheniţei, cu care petrecea 5 - 6 ore pe zi în cabinet

Boldea a sedus-o pe procuroarea Agheniţei, cu care petrecea 5 - 6 ore pe zi în cabinet

Boldea a sedus-o pe procuroarea Agheniţei, cu care petrecea 5 - 6 ore pe zi în cabinet
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Apr 2013   •   23:11

Mihail Boldea a sedus-o pe pe procuroarea Mihaela Agheniţei, în timpul unei anchete în care era martor denunţător, iar magistratul "s-a îndrăgostit sincer" de fostul deputat, motiv pentru care l-a chemat la DNA Galaţi în medie de zece ori pe lună, timp de şapte luni, potrivit unor surse judiciare.

Procuroarea Mihaela Agheneței, de la Parchetul Tribunalului Brăila, este în acest moment cercetată pentru favorizarea infractorului, scrie Mediafax.

Începerea urmăririi penale a fost dispusă în 22 martie de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi.

Surse judiciare au declarat că în cadrul cercetărilor din dosarul DIICOT au rezultat şi "aspecte de natură sentimentală" între fostul deputat Mihail Boldea şi procuroarea Mihaela Agheniţei.

Potrivit actelor din dosarul în care este cercetată penal procurorarea Agheniţei,  în timpul audierilor care au avut loc la sediul DNA Galaţi, între procurorul Mihaela Agheniţei şi Mihail Boldea "s-a dezvoltat o relaţie sentimentală, care a condus la încălcarea dispoziţiilor legale de către învinuită în efectuarea instrucţiei penale, cu scopul vădit de a-l ajuta pe denunţător, pentru a i se putea aplica prevederile referitoare la reducerea la jumătate a cuantumului pedepsei previzibilă a-i fi aplicată acestuia în cauza dedusă judecăţii prin rechizitoriul 88/DP/2009 (dosarul de crimă organizată în care Boldea a fost deja deferit justiţiei de procurorii DIICOT şi care este judecat la Curtea de Apel Iaşi - n.r)".

Sursele judiciare au precizat că în aceste documente se arată că procuroarea Agheniţei era "sincer îndrăgostită" de fostul deputat, care ar fi reuşit "performanţa" de a o seduce.

Potrivit surselor citate, în urma informaţiilor provenite de la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv (CRAP) Galaţi a rezultat că Boldea a petrecut aproximativ cinci-şase ore pe zi în cabinetul procuroarei Mihaela Agheniţei, în medie acesta fiind chemat la sediul DNA Galaţi de către magistrat de aproximativ zece ori pe lună.

Totodată, sursele citate au precizat că, "pentru a facilita întâlnirile lor şi a obţine satisfacţie în plan sentimental", procuroarea Agheniţei a dispus ca Mihail Boldea să nu fie transferat în Penitenciarul Galaţi, după întocmirea rechizitoriului DIICOT prin care Boldea a fost trimis în judecată pentru crimă organizată.

×
Subiecte în articol: mihail boldea magistrat
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close