Antena 3 CNN Actualitate Boldea: Sunt în Congo. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu. Roberta şi Buda au făcut o măgărie

Boldea: Sunt în Congo. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu. Roberta şi Buda au făcut o măgărie

Boldea: Sunt în Congo. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu. Roberta şi Buda au făcut o măgărie
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2012   •   19:04

Mihail Boldea, care a fost dat de joi în urmărire internaţională, la cinci zile de când a plecat din ţară, a declarat că nu se află în Kenya ci în Congo.

"Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya şi am plecat cu maşina în Congo. Am intrat pe internet acum şi am văzut declaraţiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu", a precizat deputatul.

Intrebat fiind despre plecarea din ţară, Boldea a declarat să plecarea sa a fost una programată dinainte de urmărirea penală.

"Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului că plec şi mi-a zis pleacă. M-au mai chemat şi pe 23 decembrie şi pe 24 am plecat la schi. Aveam programată dinainte plecarea, dar nu m-a întrebat nimeni", a adăugat Boldea.

Despre dosarul în care este anchetat, Boldea s-a arătat surprins, adăugând că "este un circ. În dosar nu există niciun prejudiciu". El a mai spus că nu ştia despre procedurile de ridicare a imunităţii sale de parlamentar.

"Nu, nu ştiam. O măgărie, făcută de Roberta şi de Buda. Trebuiau cinci zile, să mă cheme şi pe mine (la comisia juridică-n.r.) Este un circ tot dosarul ăsta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se întâmplă. Nu se poate aşa ceva. Hotărârile judecătoreşti bune, nu contează că un judecător le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu să mă caute ei", a mai spus Boldea.
   
Mihail Boldea, acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, a părăsit România sâmbătă, 17 martie, iar marţi 20 martie i-a fost ridicată imunitatea parlamentară. Joi, ICCJ a emis mandat de arestare în lipsă pe numele său, iar vineri dimineaţă a fost dat în urmărire internaţională.

×
Subiecte în articol: dosar penal mihail boldea DIICOT
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close