Antena 3 CNN Actualitate Bolnavă de CANCER şi hepatita C, o bătrână de 72 de ani ar putea fi aruncată după GRATII din cauza unei GĂINI. Vezi o poveste ULUITOARE

Bolnavă de CANCER şi hepatita C, o bătrână de 72 de ani ar putea fi aruncată după GRATII din cauza unei GĂINI. Vezi o poveste ULUITOARE

Bolnavă de CANCER şi hepatita C, o bătrână de 72 de ani ar putea fi aruncată după GRATII din cauza unei GĂINI. Vezi o poveste ULUITOARE
de O.P.    |    17 Dec 2013   •   06:33
Un nou caz ne demonstrează că România este ţara tuturor posibilităţilor. Mai exact, o femeie de 72 de ani este plimbată prin instanţă de 16 ani din cauza unei găini.

In 1997, magistraţii din Vrancea au condamnat-o la 4 ani de închisoare cu executare pentru că a făcut trafic de influenţă. Adică a mituit un doctor cu o găină şi câteva zeci de lei pentru a-i angaja o rudă.

De atunci, femeia se prezintă în fiecare an în faţa instanţei, ca să ceară amânarea executării pedepsei. Şi de fiecare dată, procurorul o vrea după gratii şi face recurs la decizia judecătorilor.

Jana Tiron are 72 de ani şi ar trebui să execute 4 ani de închisoare pentru găina şi banii daţi unui medic. Nu a stat însă nicio zi după gratii pentru că suferă de mai multe afecţiuni care nu ar putea fi tratate in penitenciar.

Are acte doveditoare pentru 15 afecţiuni grave. Cu toate acestea, an de an trebuie să se prezinte în faţa instanţei şi să ceară amânarea executării pedepsei.

Decizia instanţei  nu a fost însă niciodată pe placul procurorului, care vrea cu orice preţ s-o vadă pe bătrână în puşcărie.

Femeia a cerut clemenţă şi preşedintelui ţării, caruia i-a solicitat gratierea. Deocamdată însă nu a primit nici un raspuns.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close