Bolnavă de COVID-19, cântăreaţa Rodica Olariu face un apel disperat către un donator de plasmă

de Georgiana Adam    |    20 Oct 2020   •   14:45
Bolnavă de COVID-19, cântăreaţa Rodica Olariu face un apel disperat către un donator de plasmă Facebook

Testată pozitiv cu noul coronavirus, Rodica Olariu, cunoscuta interpretă de muzică populară, are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. 

Cântăreața, aflată în stare gravă la Spitalul Clinic Municipal Arad, a transmis un mesaj disperat prin care cere ajutor, scrie viva.ro.
Ea are nevoie de un donator de plasmă cu grupa sanguină B3 pozitiv. 

Rodica Olariu a postat și o fotografie cu ea și masca de oxigen la gură. „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!', a mai scris aceasta pe Facebook.

Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu”', este mesajul care circulă pe Internet, după ce oamenii s-au mobilizat şi au distribuit masiv apelul artistei.

“Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zambim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră.

Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită”, au scris fanii artistei pe reţelele de socializare.

x close