Antena 3 CNN Actualitate Bolnavii COVID-19 tremură de frig în containere, la Galați. Păturile, singura soluție

Bolnavii COVID-19 tremură de frig în containere, la Galați. Păturile, singura soluție

Imaginile zilei vin de la Galaţi. Acolo, zeci de bolnavi Covid tremură de frig în containerele aşezate în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Bolnavii COVID-19 tremură de frig în containere, la Galați. Păturile, singura soluție
Sursa foto: UPU SMURD Galați
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2021   •   16:45

Pacienţii sunt înveliţi în pături şi sunt conectaţi la aparatele cu oxigen. Cei mai mulţi dintre cei care sunt îngrijiţi în containere sunt vârstnici.

Corespondentul Antena 3 de la Galați, Gabi Vlad, a obținut informații din teren:

„Momentan e singura soluție găsită. (n.r. păturile) Se lucrează și la una mai bună, în sensul în care să mai smulgă încă un etaj, în detrimentul celorlalte afecțiuni, și să-l transforme și pe acela în Covid. Nu s-a crezut că se va ajunge la acest nivel. Acum moartea e în curtea spitalului. A plecat și de la UPU și e în aceste containere, unde, în câteva zile, s-au înregistrat 43 de decese la poarta spitalului. Aceste containere, șapte, au fost aduse de pe vremea ministrului Tătaru pentru a fi triaj. Sunt niște ”performanțe”. Au rezistat pacienți 7 zile în container.”

Bilanţul oficial arată că în ultimele 24 de ore au fost depistate aproape 13.200 de cazuri noi COVID, iar 413 români au pierdut lupta cu virusul de ieri până astăzi.

×
Subiecte în articol: Galați COVID-19 pacienti frig
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close