Antena 3 CNN Actualitate Bombă ecologică, la ieşirea din Bucureşti. Autorităţile nu au luat nicio măsură (FOTO)

Bombă ecologică, la ieşirea din Bucureşti. Autorităţile nu au luat nicio măsură (FOTO)

Bombă ecologică, la ieşirea din Bucureşti. Autorităţile nu au luat nicio măsură (FOTO)
Sursa foto: gunoi
17 Mar 2009   •   16:30

Gunoaiele acumulate la ieşirile din Bucureşti nu sunt tocmai o noutate, însă se pare că oricât de mult ar semnala presa aceste probleme nu se ia nicio măsură. Valentin Moşteanu, un cititor al site-ului Antena3.ro, a trimis pe adresa de mail a redacţiei mai multe fotografii care prezintă dezastrul ecologic de lângă Bucureşti, începând cu centura oraşului.

Este vorba de două sate din Giurgiu, Tantava şi Dârvari. Astfel, toate intrările spre Tantava, fie dinspre Bolintin Vale ? Mihai Vodă, fie dinspre Domneşti sunt ?străjuite? de maldăre de gunoaie menajere, ambalaje sau resturi de la construcţii. Autorităţile abilitate nu iau nicio măsură. Nu îi amendează pe cei care aruncă şi nici nu strâng deşeurile acumulate.



Anul trecut chiar preşedintele Traian Băsescu a observat amploarea pe care a luat-o acest fenoment, în momentul în care se îndrepta spre Autostrada Soarelui, tot la o ieşire din Capitală. Abia după ce a trecut prin zonă şeful statului s-au luat într-adevăr măsuri, şi drumul care duce spre A2 a fost curăţat. Poate că asta aşteaptă şi autorităţile din cele două sate menţionate ca să înceapă curăţenia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gunoaie
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close