Antena 3 CNN Actualitate Bomba în cazul Bivolaru. Guru a dispărut din nou

Bomba în cazul Bivolaru. Guru a dispărut din nou

Bomba în cazul Bivolaru. Guru a dispărut din nou
24 Mai 2012   •   21:49

În timp ce judecătorii amânau din nou procesul lui Gregorian Bivolaru, şeful Poliţiei Române a aruncat bomba: guru a fugit şi din Suedia. Nimeni nu ştie acum unde se află omul pe care autorităţile române îl vânează de 7 ani. Judecat în lipsă pentru trafic de persoane, Bivolaru aşteaptă peste graniţă să se prescrie faptele. Următorul termen se va judeca pe 7 iunie.

E liber şi a dispãrut din nou. Cu mâinile legate, magistraţii au amânat din nou astãzi termenul în procesul lui Gregorian Bivolaru.

Ilegale, spun procurorii, au fost şi obiceiurile lui Gregorian Bivolaru, judecat de-a lungul timpului pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori.

Dupa ce s-a integrat ani de-a rândul în absolut, în 2005, guru Bivolaru s-a integrat în societatea suedeza. E drept cã drumul pâna acolo nu a fost tocmai o cãlãtorie la clasa I. Autoritãţile suedeze l-au aşteptat cu cãtuşele pregătite. În aprilie 2005, a fost arestat. În luna octombrie a aceluiaşi an însã, a şi fost eliberat. Suedezii au devenit fraţii de suflet ai lui Gregorian Bivolaru, după ce au refuzat sã-l extradeze pe român.

Autoritãţile române sunt pe urmele lui, dar guru este cu un pas înainte. Şi are opţiuni nelimitate. Îl aşteaptã cu braţele deschise şi cu mintea şi mai deschisă zeci de mii de adepţi şi adepte din întreaga lume.

Mişcarea Spirituală de Integrare în Absolut are reprezentanţe pe toate continentele. În Europa, aproape ca nu e ţară fără un centru MISA. După români, francezi, nemţi şi spanioli, şi americanii au învaţat să facă spirale marca Gregorian Bivolaru. Guru român este cunoscut şi în India şi Africa de Sud.

×
Subiecte în articol: guru MISA Suedia trafic de persoane
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close