Antena 3 CNN Actualitate Bombă în Parlament! Pensiile pot crește cu 40%! Ludovic Orban, ieșire nervoasă

Bombă în Parlament! Pensiile pot crește cu 40%! Ludovic Orban, ieșire nervoasă

În cadrul unui eveniment electoral din Argeș, premierul Ludovic Orban a avut o ieșire nervoasă după ce parlamentarii din comisiile reunite de buget finanțe din Parlament au votat pentru majorarea pensiilor cu 40%. Votul a fost dat pentru abrogarea articolului din legea privind rectificarea bugetară în care se prevede majorarea cu doar 14% a pensiilor, în loc de 40%.

Bombă în Parlament! Pensiile pot crește cu 40%! Ludovic Orban, ieșire nervoasă
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    16 Sep 2020   •   22:50

“Astăzi, PSD, în două ore, a băgat România în faliment. În comisiile de buget, finanțe, o majoritate PSD, de 20 de oameni care sunt aflați în delir, au generat cheltuieli de 6,3% din PIB prin amendamentele depuse la rectificarea bugetului și, în același timp, la propunerea marelui finanțist Orlando, a votat un alt amendament prin care România nu se mai poate împrumuta, pentru că au redus de la 47% la 40% din PIB nivelul maxim al datoriei publice.

”Ăștia sunt demenți! Ăștia au băgat România în faliment astăzi!”

Ăștia sunt demenți! Ăștia au băgat România în faliment astăzi! Dacă nu se trezește Parlamentul și nu blochează acest raport de-a dreptul imbecil, care este împotriva României, România riscă să fie retrogradată de toate agențiile de rating! România riscă să nu mai aibă capacitate să facă față plăților. România riscă să iasă de pe harta economiilor societăților civilizate!

Asta vrea PSD, să îi lase pe români fără bani, săraci și România în afara lumii civilizate! Un astfel de partid nu mai merită votat de niciun român!”, a afirmat Orban.

Dacă forma adoptată în comisii va trece și de votul din plenul reunit, Guvernul va fi nevoit să majoreze pensiile cu 40%.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban pensii crestere
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close