Antena 3 CNN Actualitate Cutremur pe scena politică! Candidat PNL la primărie, ridicat astăzi pentru trafic de droguri

Cutremur pe scena politică! Candidat PNL la primărie, ridicat astăzi pentru trafic de droguri

Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Giera, din Timiș, a fost ridicat astăzi pentru trafic de droguri. În urma descinderilor, oamenii legii au descoperit în casa sa jumătate de kilogram de cannabis, dar iată cum au ajuns polițiștii pe urmele sale.

Cutremur pe scena politică! Candidat PNL la primărie, ridicat astăzi pentru trafic de droguri
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    30 Iul 2020   •   17:38

Totul a fost demascat după ce polițiștii din județul Ilfov au realizat că dealerii din zonă sunt aprovizionați de traficanți din zona de vest a țării. Ei au luat urma unui colet din Spania despre care au aflat că ar conține cannabis și au luat legătura cu oamenii legii din Timiș, unde se afla destinatarul pachetului.

Ca să dea de urma destinatarului, polițiștii de la ”Crimă Organizată” Timiș au organizat un flagrant delict. După ce coletul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei, care, inițial, s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare. În colet, ofițerii au descoperit 1,5 kilograme de cannabis, relatează jurnaliștii de la Pressalert.

Bombă pe scena politică! Candidat PNL la primărie, ridicat astăzi pentru trafic de droguri

După investigații, agenții au realizat că femeia nu era adevăratul destinatar al pachetului. În urma informațiilor primite, polițiștii antidrog au organizat o acțiune de amploare ce vizau județele Timiș și Caraș Severin. Și așa au ajuns să percheziționeze și locuința destinatarului final al coletului cu droguri, nimeni altul decât Ionuț Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera. Potrivit sursei citate, în locuința acestia s-a mai găsit jumătate de kilogram de cannabis.

PNL-istul a fost ridicat de polițiști, la fel și soția sa și femeia care a ridicat coletul din Spania. Cei trei urmează să fie audiați de procurorii DIICOT București.
 

×
Subiecte în articol: PNL droguri primarie
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close