Antena 3 CNN Actualitate Bombă uriașă de presă. Luju.ro a publicat noi înregistrări scandaloase

Bombă uriașă de presă. Luju.ro a publicat noi înregistrări scandaloase

Bombă uriașă de presă. Luju.ro a publicat noi înregistrări scandaloase
Sursa foto: Foto: youtube.com
de S.T.    |    12 Sep 2018   •   21:10

Redactia Lumeajustitiei.ro continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezist, a carui identitate este protejata, care dupa evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, realizand ca nu poate fi partas la actiunile ilegale, a decis sa paraseasca gruparea si sa rupa tacerea.

“Cunosc faptul si pot sustine acest lucru, fiind martor la mai multe episoade in diferite locatii, cand membrii #Rezist consuma substante interzise si aici ma refer la consumul de marijuana...”

„Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00”.

Iată un fragment cu expunerile fostului membru #rezist.

 

×
Subiecte în articol: droguri Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close