Antena 3 Actualitate Borduri supraetajate în sectorul 3 din Capitală

Borduri supraetajate în sectorul 3 din Capitală

15 Oct 2007   •   20:58
Borduri supraetajate în sectorul 3 din Capitală

După ce au schimbat mii de kilometri de borduri, autorităţile introduc o nouă modă în capitală: bordurile supraetajate. Acestea au apărut pentru prima oară în sectorul 3, în urmă cu câteva săptămâni. Primăria spune, în schimb, că face reparaţii la sistemul rutier. Autorităţile cred că astfel şoferii nu îşi vor mai parca maşinile pe trotuar. Oricare ar fi motivul, bucureştenii scot din buzunare de două ori mai mulţi bani pentru amplasarea noilor borduri.

Un exemplu în acest sens îl constituie strada Baba Novac şi bulevardele Râmnicu Vâlcea şi Râmnicu Sărat, unde sistemul bordurilor supraetajate a fost aplicat de primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă. Edil care emite comunicate de presă în care anunţă că "nu execută lucrări de înlocuire de borduri, ci derulează lucrări de modernizare şi reparaţii sistem rutier".

Astfel, Capitala arată ca un şantier: atât pe străzi, cât şi pe marginea lor. De câţiva ani se schimbă borduri, de anul acesta ele devin supraetajate. Probabil că şi câştigul firmelor care efectuează lucrarea este de două ori mai mare.

Antena 3

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close