Antena 3 CNN Actualitate Borduriada hoţiei în an electoral. Străzile sunt ca nişte vulcani gata să erupă, dar măcar avem borduri impecabile

Borduriada hoţiei în an electoral. Străzile sunt ca nişte vulcani gata să erupă, dar măcar avem borduri impecabile

Borduriada hoţiei în an electoral. Străzile sunt ca nişte vulcani gata să erupă, dar măcar avem borduri impecabile
de O.P.    |    30 Mar 2012   •   10:25

Românul ţine la aparenţe. Nu contează că miezul este stricat, dacă îmbrăcămintea este de efect. În Capitală, dar şi în majoritatea oraşelor străzile arată ca după război, dar nimeni nu se preocupă de asta.

Bordurile însă, schimbate cu numai câteva luni în urmă sunt din nou înlocuite, cu unele noi, pentru că firmele producătoare sunt patronate de oameni cu funcţii înalte în partidul de la conducere.

Simon Octavian, un utilizator al site-ului nostru, www.antena3.ro, ne-a trimis pe adresa de mail [email protected] imaginile cu schimbarea bordurilor din Hunedoara. Dacă ar lucra cu atâta vână şi muncitorii de pe şantierele autostrăzilor, am fi departe.

Mai mult, Victor Severin, un alt utilizator al ww.antena3.ro, ne-a trimis imagini din sectorul 3, din zona parcului IOR. Aici bordurile sunt înlocuite din nou, chiar dacă cele vechi sunt într-o stare perfect bună.

Cine ar trebui să fie tras la răspundere? Primarii corupţi, politicienii care închid ochii?

×
Subiecte în articol: strazi infrastructura
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close