Antena 3 Actualitate Un lider britanic pro-BREXIT aruncă bomba: ”Nu se schimbă nimic!”

Un lider britanic pro-BREXIT aruncă bomba: ”Nu se schimbă nimic!”

24 Iun 2016   •   14:24
Un lider britanic pro-BREXIT aruncă bomba: ”Nu se schimbă nimic!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Fostul primar al Londrei, Boris Johnson, unul din principalii promotori ai campaniei pentru ieşirea Marii Britanii din UE şi favoritul caselor de pariuri la succesiunea actualului premier David Cameron, a afirmat vineri că nimic nu se va schimba pe termen scurt după Brexit, scrie Reuters şi AFP.

"După votul pentru ieşirea din UE, este esenţial să fie subliniat faptul că nu este nevoie de grabă şi, într-adevăr, aşa cum tocmai a spus premierul, nimic nu se va schimba pe termen scurt", a afirmat vineri Boris Johnson, în prima sa declaraţie de presă după votul britanicilor în favoarea părăsirii blocului comunitar.

Johnson a afirmat că Marea Britanie va beneficia în viitor de pe urma Brexitului.

"Ne putem face auzită din nou vocea în lume, o voce care este proporţională cu cea de-a cincea cea mai mare economie din lume", a spus el. "Cred că avem acum o ocazie extraordinară: ne putem adopta legile şi stabili taxele conform nevoilor economiei Marii Britanii", a mai spus fostul primar al Londrei.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson David Cameron Brexit
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close