Antena 3 CNN Actualitate Borşa. Doi interlopi rivali s-au ciocnit frontal cu maşinile

Borşa. Doi interlopi rivali s-au ciocnit frontal cu maşinile

Borşa. Doi interlopi rivali s-au ciocnit frontal cu maşinile
Sursa foto: Foto: Videonews
23 Feb 2011   •   18:31

A fost încă o noapte de răfuială pentru clanurile interlope din România. Marţi noapte, două grupuri rivale din Maramureş s-au ciocnit, la propriu şi la figurat, pe o stradă din oraşul Borşa. De data aceasta, interlopii nu au folosit cuţite sau bâte, ci şi-au transformat maşinile în arme. În răfuială a fost implicat şi un copil de 12 ani, fiul unuia dintre bărbaţi.

Scandalul a pornit de la un accident petrecut în Borşa, în care au fost implicate două maşini. Cei din clanul Cofa au propria variantă.  De partea cealaltă a baricadei, cei din clanul Buric susţin că ei au fost cei accidentaţi.

Omul spune că în maşină a rămas copilul său de 12 ani. Speriat, omul şi-a luat copilul în braţe şi a fugit spre primul spital. Acolo unde a ajuns imediat şi Daniel Grec. Dar după un control de rutină au fost lăsaţi să plece acasă.

Ultimul incident dintre cele dou clanuri a avut loc anul trecut pe 18 noiembrie. Atunci Daniel Grec, era acuzat că a ameninţat cu arma mai mulţi muncitori şi că ar fi distrus, o altă maşină de-ale rivalilor.

 


×
Subiecte în articol: Maramureș accident interlopi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close